Ben je op zoek naar behandelingen waarbij het accent ligt op huidverbetering?
Dan ben je hier op het goede adres.

Huidverbetering,  huidveroudering vertragen  en de huid in een goede conditie houden

is een uniek samenspel tussen de begeleiding van de huidcoach in de praktijk

en een dagelijkse goede thuisverzorging.

Huidverbeterende verzorgingen van Diego Dalla Palma

URBAN LIFE / DETOX

Deze verzorging activeert het cellulair ontgiftingsysteem en beschermt de huid tegen smog, giftige stoffen en andere schadelijke invloeden van buitenaf voor een stralende en jeugdige uitstraling.

42 euro

Moisturizing – Hydration
Hydratatie en versteviging voor een anti-age plumping werking Bio-revitalisatie van cellen en multidimensionale hydratatie: een hydro-aanvulbehandeling die de stevigheid van de droge, uitgedroogde huid opfrist en herstelt. Versterkt met HYALU4PLUMP.

42 euro

Soothing – Sensitive
Opnieuw in evenwicht brengen van de natuurlijke fysiologische bescherming van de huid: een beauty-aanpak met hoge verdraagzaamheid om de gevoelige huid te beschermen tegen externe factoren. Verrijkt met anti-irritatie neuropeptides.

42 euro

Purifying – Rebalancing
Brengt de huid weer in balans: een schoonheidsbehandeling die de talgproductie herstelt, waardoor verwijde poriën en oneffenheden minder zichtbaar worden voor een vlekkeloze huid en een egale teint. Deze is verrijkt met Bakuchiol ACN

42 euro

WhiteLight – Brightening
Een intensieve behandeling die de huid verheldert, verlicht, vlekken vermindert en tekenen van veroudering tegengaat. Verrijkt met PRO WHITE B-SPHERES en Diamond Lightening Complex.

50 euro

Icon Time – anti wrinkle
Intensieve, vullende behandeling die de vitaliteit en de jeugd van de teint herstelt in slechts een paar minuten. Stimuleert de productie van nieuw collageen, en beschermt de steunstructuren van de huid dankzij de synergetische werking van het AGE DELAY Complex en de “no-a.g.e.s peptides”. 

60 euro

Huidverbetering en ontspannen kunnen hand in hand gaan door deze te combineren met manuële massage die tevens ook een energieboost geeft aan de huid.
supplement 25 euro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now