top of page

Instituut Katrien
wordt

Schermafbeelding 2022-10-13 152404.jpg

33 jaar bestond Instituut Katrien, maar nu was het tijd om een passende en vernieuwende naam te zoeken.

Toegegeven, je bouwt in de loop der jaren een zekere naamsbekendheid. En ja, de bestaande naam klinkt vertrouwd, maar het is tijd voor een nieuw plan van aanpak. Het gevoel dat mijn bedrijfsnaam niet meer bij ons past gaf de doorslag. De kogel was door de kerk.

Van bedrijfsnaam veranderen dwingt je om goed op een rijtje te zetten wie je bent en vooral wie je wilt zijn. Daarnaast brengt het een stortvloed aan werkzaamheden met zich mee waardoor we jullie wat in spanning konden houden. Inne & Ik gingen op zoek naar een naam met blik op de toekomst die onze ambitie onder woorden brengt, en wij hopen dat jullie hem leuk vinden!

Het bleef niet bij een andere naam en een nieuw logo. Wij zijn vanuit onze kernwaarden gaan zoeken: wat willen we bereiken? Zoals jullie weten ben ik beroepsmatig de uitdaging aangegaan om deeltijds voor Luxus Derma te werken. Daar ben ik brand manager van Diego dalla palma professional en master trainer voor alle schoonheidsspecialisten die met dit merk werken in belgië. Mijn taak daar is om de schoonheidsspecialistes te upgraden naar huidtherapeuten. Inne krijgt daardoor de kans om zich te verdiepen in de kennis van de huid. In de opleiding tot Huidtherapeute leer je veel diepgaande informatie over de huid en welke aandoeningen een persoon aan de huid kan hebben.

De naamsverandering naar “Huidatelier Jij & Ik” is dus een logisch gevolg. Een huidatelier ten dienste van “Jij” & “Ik” refereert naar het verleden: “Instituut Katrien” en naar de toekomst “Inne & Katrien”!

Onze ambitie ligt bij het cosmedische gedeelte van huidtherapie. We vinden het erg leuk om mensen te kunnen helpen bij huidproblemen waar zij zichzelf aan storen. We behandelen acne en de gevolgen hiervan, pigmentvlekken, couperose & algehele huidverbetering zoals verfijnen van porieën en anti-aging. Maar ook medische huidaandoeningen zoals rosacea, eczeem en psoriasis vragen onze aandacht. Huidtherapie is een vak wat mij & inne erg boeit, en wat wij in de toekomst met veel liefde gaan uitvoeren!

Tot binnenkort,

Inne & Katrien

  Katrien Van Leuven                                   Koornbloemstraat 198 - Wilrijk                     0476/467989              privacyverklaring 
bottom of page