Katrien

              Schoonheidsinstituut

‘Stralend ouder worden is een prachtig proces.'

Al 30  jaar is Katrien Van Leuven de dynamische zaakvoerder achter Instituut Katrien. Door haar vakkennis en de nieuwste trends op de voet te volgen biedt haar schoonheidsinstituut een waaier aan verzorgingen waarbij gestreefd wordt naar een evenwichtige huid. 

Het verstrijken van de tijd, hormonale veranderingen, seizoens- en temperatuurschommelingen, dagelijkse blootstelling aan zon en luchtvervuiling veranderen de huid en brengen haar in een slechte conditie. Hierdoor ontstaan vervelende kwaaltjes of huidproblemen (pigmentatie, acne, rimpels, roodheid, enz.). 
Het vaststellen van de huidproblemen, een correct advies door een opgeleide huidexpert, gelaatsverzorgingen, peelings en een stappenplan voor thuisverzorging, doen de problemen verminderen of verdwijnen.
Slagen we daarin, dan spreken we van huidverbetering.

Huidverbetering (de huid opnieuw in een betere conditie brengen) start altijd bij de kern; m.a.w. de cellen in de huid. Onze aanbeveling hiervoor is het 51+3 HYALU COMPLEX van Diego dalla Palma professional. Deze exclusieve samenstelling met 51 werkende bestanddelen en 3 hyaluronzuren zorgt voor de eerste stap naar huidverbetering; een bio-revitaliserende (herstellende) werking in de cellen om het natuurlijke verouderingsproces tegen te gaan en de huid opnieuw in een gezonde balans te brengen. 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now