Is uw huid niet in goede conditie of heb je een huidprobleem, dan wil je daar graag wat aan doen.
 
Door ouder te worden verliest de huid energie en zal ze futlozer worden waardoor ze in een slechtere conditie komt. Ook door onze huid dagelijks bloot te stellen aan de luchtvervuiling, verkeerd cosmeticagebruik of het verwaarlozen van de huid, kunnen er vervelende huidproblemen optreden, zoals gevoeligheid, schilferige huid, puistjes, te veel vochtverlies ....
Huidverbetering start in de cellen : Aan de basis van onze producten ligt het exclusieve 51+3 Hyalu complex met een multi-actieve bio-revitaliserende werking. Het bestrijdt het natuurlijke verouderingsproces met 51 vitale elementen die essentieel zijn voor de cellulaire communicatie.
Is de huid in een betere conditie gekomen dan zal hij ook minder snel verouderen omdat de huidfuncties beter werken. Je kan dan op anti-aging werken en dat is huidveroudering vertragen door de huid regelmatig te behandelen en dagelijks een goede verzorging thuis te doen.

Huidexpert Katrien staat bekend om haar vooruitstrevende en steeds vernieuwende aanpak in huidverbetering en huidverjonging.

Vakkennis, deskundigheid, een professionele aanpak en topproducten staan garant voor verbluffende resultaten. 

Bij een intake gesprek kan een huidverbeteringsplan worden opgesteld, afgestemd op de noden van uw huid en uw verwachtingen.

Bekijk hier de mogelijkheden

Het Italiaanse merk Diego dalla Palma professional heeft sinds de start een pioniersfunctie in de markt van professionele verzorgingen. Door jarenlange expertise, geavanceerd onderzoek gericht op nieuwe actieve ingrediënten en toegepast onderzoek naar nieuwe structuren of toepassingsmogelijkheden, worden zij aanschouwd als één van de meest innovatieve merken wereldwijd. 
www.huidverbetering.be
   Instituut Katrien                                Koornbloemstraat 198 - Wilrijk                03/8291395  - 0476/467989
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now